Recordaantal stemmen Gouden Televizier-Ring 2014

29 september 2014 14:49 | televizier-ring | Door Televizier

De Gouden Televizier-Ring Verkiezing leeft als nooit tevoren. Er werden dit jaar 725.000 stemmen uitgebracht, een stijging van 45% ten opzichte van 2013.

En ook toen werd al een recordaantal stemmen uitgebracht. De nominaties worden vanavond bekend gemaakt. Het Jeugdjournaal onthult vanavond de top-3 van de Gouden Stuiver. En in RTL Boulevard worden de drie genomineerden van de Gouden Televizier-Ring, de Zilveren Televizier-Ster Man en Vrouw en de Televizier Aanstormend Talent Award bekendgemaakt.

Dit zegt de chef

„Het was dit jaar opvallend hoe veel programmamakers de Gouden Televizier-Ring willen hebben”, zegt Jeroen de Goeij, chef redactie Televizier. “Alles werd in de strijd gegooid om de gunst van de stemmer te winnen – en in sommige gevallen werkte dat ook. Tot in het laatste weekend was het spannend wie er in de top-3 zou eindigen.”

Gouden Televizier-Ring Gala

Welk programma of welke tv-persoonlijkheden daadwerkelijk een publieksprijs winnen, wordt duidelijk tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala dat de Avrotros op donderdag 16 oktober uitzendt om 20.30 op NPO 1. Het is die avond alleen nog mogelijk om te stemmen op een van de drie genomineerden van de Gouden Televizier-Ring.  
 

Meer over