Recordaantal stemmen op Gouden Televizier-Ring Verkiezing

24 september 2014 17:00 | televizier-ring | Door Televizier

De Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2014 gaat de geschiedenisboeken in als hét meest succesvolle jaar wat betreft het aantal stemmen. 

Er zijn nu al 550.000 stemmen uitgebracht tijdens de Verkiezing van de Gouden Televizier-Ring 2014. Een record, want in 2013 kwamen er ruim 500.000 stemmen binnen. Dit aantal loopt op, aangezien het Nederlandse publiek nog vijf dagen kan stemmen. 

Gouden Televizier-Ring Verkiezing

“Sinds we afgelopen maandag de tussenstand van alle publieksprijzen hebben bekendgemaakt, is de strijd helemaal losgebarsten”, merkt Jeroen de Goeij, chef redactie Televizier, op. “Steeds meer presentatoren en programmamakers doen er alles aan om te eindigen bij de laatste drie genomineerden. Dat heeft wel degelijk zin, want naar verhouding komen de meeste stemmen binnen tijdens de laatste dagen van de verkiezing.” 

Top 8

Televizier.nl gaf maandag 22 september voor het eerst in de geschiedenis van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing een tussenstand van alle prijzen. In de categorieën Zilveren Televizier-Ster ManZilveren Televizier-Ster Vrouw,  Gouden Stuiver, Aanstormend Talent Award en natuurlijk Gouden Televizier-Ring is een top 8 samengesteld met de best scorende (jeugd)programma’s en tv-persoonlijkheden tot nu toe.

Nog niet gestemd? Doe dit nu het nog kan!

Meer over