Ringeling

Stem nu in de 4e kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring 2020

21 Juli 2020 11:00 | televizier-ring | Door Irma Tomas

© Televizier

Dit jaar staat bol van de onzekerheden, maar één ding is gelukkig zeker: de Gouden Televizier-Ring gaat altijd door. Daarvoor moet er nog wel even gestemd worden in de vierde kwalificatieronde.

Stem nu, klik hier!

Jouw stem is zeer belangrijk want dit is de laatste mogelijkheid voor tv-programma’s om zich te plaatsen voor de eindronde in september.  Je kunt in deze ronde alleen stemmen op programma’s die het afgelopen kwartaal op televisie waren.

Prijzen

Op www.televizier.nl/ring vind je alle programma’s die in aanmerking komen. Stemmen is dubbel leuk. je zorgt niet alleen dat jouw favoriet in de race is voor de mooiste tv-prijs van Nederland, je maakt bovendien zelf ook kans op prachtige prijzen.

Stem nu, klik hier!


Kwalificatierondes

In totaal zijn er vier voorrondes waarbij telkens vijf programma’s doorgaan naar de volgende ronde. Daarna geeft de redactie van Televizier nog vijf wildcards weg zodat in totaal 25 programma’s kans maken op de Gouden Televizier-Ring 2020.

8 oktober

Stemmen in de vierde kwalificatieronde kan tot 5 augustus om 10.00. De 55e Gouden Televizier-Ring wordt op 8 oktober uitgereikt in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam

Meer over