Stem en win een 8-daagse cruise naar de Noorse fjorden met Holland America Line!

Stap gemakkelijk aan boord in Nederland en je vakantie begint direct! Slechts eenmaal je koffer uitpakken, terwijl het schip je naar zoveel mooie bestemmingen brengt!

-Advertorial-

Reisbeschrijving

Tijdens deze cruise vaart u, na een dag op zee, via het schilderachtige Sognefjord naar het pittoreske Flam, waar u een hele dag de tijd heeft om deze mooie haven te ontdekken: een uitgebreide wandeling, met het (geliefde) kabeltreintje omhoog de berg op voor een prachtig uitzicht over het fjord of kiezen voor een van onze talloze excursies. Vervolgens gaat u in de dagen erna naar de visserstad Stavanger, Kristiansand, geliefd vakantie oord bij de Noren en natuurlijk wordt de mooie hoofdstad Oslo niet overgeslagen.

Je kon deze reis winnen door te stemmen voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing. 

AfbeeldingAfbeelding

 

Holland America Line

Al meer dan 140 jaar is Holland America Line toonaangevend in de cruisewereld met uiteenlopende vaarroutes naar de meest bijzondere bestemmingen ter wereld.  Al varendkan er worden genoten van ruime en comfortabele hutten, intieme lounges, veel open dekken, uitgebreide faciliteiten en een verfijnde keuken. Niet voor niets heeft de rederij Jonnie Boer, chefkok van het Nederlandse met 3 Michelin-sterren bekroonde restaurant de Librije, aan zich weten te binden. Cruisen met Holland America Line staat garant voor een onvergetelijke verzameling van unieke momenten. Met trots wordt er nog steeds onder Nederlandse vlag gevaren en zijn aan boord veel Nederlandse aspecten terug te vinden. Ervaar dan ook het gemak van cruisen vanuit Nederland en begin uw (cruise)vakantie op het moment dat u in Rotterdam, Amsterdam of IJmuiden aan boord stapt! Interesse in deze of een van de vele andere cruises, cruise dan naar www.hollandamerica.com of bel 0800-7245425 (gratis).

Voorwaarden: 7-nachten cruise in 2016 voor 2 personen, in een garantie buitenhut met vertrek vanuit Rotterdam, inclusief belastingen, havengelden en toeslagen. Op basis van volpension en exclusief: dranken, excursies, fooien en eventuele persoonlijke uitgaven. Andere restricties kunnen gelden. De boeking dient voor 30 november 2015 gemaakt te worden via de reserveringsafdeling via: 0800-7245425 (gratis). Uitkering in contanten niet mogelijk.

  • Wil je meer weten over deze Holland America Line cruise naar de Noorse Fjorden, klik dan hier.
  • Wil je meer weten over alle wereldwijde Holland America Line cruises, klik dan hier of ga naar www.hollandamerica.com.
  • Wil je op de hoogte blijven van alle aanbiedingen en nieuwtjes, schrijf je dan hier in.

Reageren