Nieuwe award

Stem nu op de beste Televizier-Ster Online-videoserie!

3 juli 2019 14:20 | televizier-ring | Door Irma Tomas

© Televizier
De verkiezing voor Televizier-Ster Online-videoserie is op de helft en man o man wat wordt er massaal gestemd. Maar er kan nog veel meer bij. En gelukkig zijn alle technische problemen van de afgelopen tijd opgelost. Stemmen maar!

De verkiezing duurt nog tot woensdag 10 juli 10.00 uur en tot die tijd kun je nog stemmen op jouw favoriete online-videoserie.

Stem nu, klik hier!

Is het Huisbreuk, Vlogglos, Shitty diary, BOOS, Bram in de buurt, Sing of loose of een totaal andere serie uit de lijst van 100? Of is het een serie die niet in de lijst staat? Ook dat is geen enkel probleem, daar hebben we een speciaal keuzeveld voor gemaakt.

Top 20 

De top 20 plaatst zich automatisch voor de nominatieronde, de jury voegt hier later nog vijf wildcards aan toe. Alle tellers gaan daarna weer op nul, waarna er opnieuw gestemd wordt, dit keer voor de uiteindelijke drie genomineerden. Maar tot die tijd... 

Stem nu, klik hier!

En nog een belangrijk ding: wanneer je je keuze hebt gemaakt, vergeet daarna dan niet je stem te bevestigen via de mail. Jouw stem kan het verschil maken! 

Meer over