Stem nu op de tweede kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring 2017

Je kunt weer stemmen op je favoriete programma van het afgelopen tv-kwartaal, want het is tijd voor de tweede kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2017!

Op 15 maart staan de Tweede Kamerverkiezingen voor de deur, maar eerst is het tijd voor een andere, minstens zo belangrijke keuze. Welke televisieprogramma liet jou het afgelopen kwartaal schateren van het lachen, tranen met tuiten huilen of met de oren klapperen? Stem dan snel op dat programma via Televizier.nl/Ring. Of klik op deze stijlvolle zwarte button.

Afbeelding

Tot 1 maart

De kijker mag in deze ronde vijf programma’s en series kwalificeren voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2017. Dit is dus een dot van een kans om je favoriete tv-programma in de richting te helpen van de belangrijkste tv-prijs van Nederland. Stemmen kan van 14 februari tot woensdag 1 maart om 10.00 uur. En je maakt ook nog kans op twee vip-kaartjes voor het Gouden Televizier-RIng gala in oktober 2017 in Amsterdam.

Regels

Er zijn een paar regels, maar die zijn niet al te moeilijk. Je kunt alleen op Nederlandse programma’s stemmen die zijn uitgezonden van 1 november 2016 tot 1 februari 2017 op een landelijke zender. De top-5 krijgt automatisch een plek op de selectielijst van de grote verkiezing. Op Televizier.nl/ring staan alle titels die voldoen aan de reglementen van de Verkiezing.

Selectielijst

Na deze kwalificatieronde hebben we nog twee rondes te gaan voor de selectielijst van de Ring vol is. Die zijn in mei en juli/augustus.

In de vorige voorronde kregen de volgende vijf programma’s de meeste stemmen (in alfabetische volgorde):

Dance Dance Dance (RTL 4)
Dokter Tinus (SBS 6)
Expeditie Robinson (RTL 5)
Heel Holland Bakt (NPO 1)
Zondag met Lubach (NPO 3)

Reageren