Stembussen zijn geopend!

Stem nu voor de 1e kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring 2023

15 november 2022 10:06 | televizier-ring | Door Redactie Televizier

© Nathan Reinds

Na het succes van het 57e Gouden Televizier-Ring Gala, waar Even Tot Hier werd uitgeroepen tot hét tv-programma van het jaar, is het tijd om vooruit te kijken!

De tellers staan weer op nul en vanaf vandaag zijn de stembussen voor de eerste kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring 2023 geopend. Dat betekent dat je weer mag stemmen op je favoriete tv-programma! Welk programma maakte de meeste indruk?

Gouden Televizier-Ring Logostem nu!

De vijf programma's die uiteindelijk de meeste stemmen krijgen, gaan door naar de grote nominatieronde die in de zomer plaatsvindt.

Kwalificeren

Het volgende Gouden Televizier-Ring Gala lijkt misschien nog ver weg, maar deze eerste ronde is wel heel belangrijk. Alleen nu kunnen de programma’s die tussen 1 augustus 2022 en 1 november 2022 minimaal tweemaal op televisie waren én aan de kijkcijferdrempel voldeden, zich kwalificeren voor de meest prestigieuze televisieprijs van Nederland: de Gouden Televizier-Ring 2023.

Stem uitbrengen

Stemmen kan tot woensdag 30 november 10 uur via onderstaande gouden button. Daar staan alle programma’s die in aanmerking komen voor een plek in de eindronde.

Gouden Televizier-Ring Logostem nu!

Win zelf ook!

Door te stemmen steun je niet alleen je favoriete programma, maar maak je ook kans op één van de volgende prijzen.

Televizier

Verkiezing

Door het jaar heen zijn er vier voorrondes waarbij telkens vijf programma's door het publiek worden gekozen. Uiteindelijk strijden de overgebleven programma's voor een plekje bij de laatste drie. Lees hier alles over de Gouden Televizier Ring.

Meer over