Wie gaan er door?

Stem nu voor de 2e kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring 2023

14 februari 2023 10:01 | televizier-ring | Door Redactie Televizier

© Nathan Reinds

De eerste vijf gekwalificeerden zijn inmiddels bekend, maar welke programma's worden aan dat rijtje toegevoegd? Dat bepaal jij, want het is tijd om te stemmen tijdens de tweede kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring 2023!

Welk programma heeft de afgelopen tijd de meeste indruk op jou gemaakt? Laat je stem horen en wie weet maakt jouw stem het verschil!

Gouden Televizier-Ring LogoSTEM NU!

De vijf programma's die uiteindelijk de meeste stemmen krijgen, gaan door naar de grote nominatieronde die in de zomer plaatsvindt.

Kwalificeren

Jouw stem is belangrijk, want alleen in deze ronde kunnen de programma’s die tussen 1 november 2022 en 1 februari 2023 minimaal tweemaal op televisie waren én aan de kijkcijferdrempel voldeden, zich kwalificeren voor de meest prestigieuze televisieprijs van Nederland, de Gouden Televizier-Ring 2023.

Dit is dus je kans om jouw favoriet naar de volgende ronde te stemmen!

Stem uitbrengen

Stemmen kan tot woensdag 1 maart 10 uur via onderstaande gouden button. Daar staan alle programma’s die in aanmerking komen voor een plek in de eindronde.

Gouden Televizier-Ring LogoSTEM NU!

Win zelf ook!

Door te stemmen steun je niet alleen je favoriete programma, maar maak je ook kans op één van onderstaande prijzen.

Televizier prijzen

Verkiezing

Door het jaar heen zijn er vier voorrondes waarbij telkens vijf programma's door het publiek worden gekozen. Uiteindelijk strijden de overgebleven programma's voor een plekje bij de laatste drie. Lees hier alles over de Gouden Televizier-Ring.

Meer over