Kom maar door!

Stem nu voor de 3e kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring 2023

23 mei 2023 10:00 | televizier-ring | Door Redactie Televizier

© Nathan Reinds

De kwalificatieronde voor de online-videoserie zit er nog maar net op, maar de Gouden Televizier-Ring trein dendert door! Het is namelijk alweer tijd om te stemmen voor de 3e kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring 2023.

Welk programma maakte de meeste indruk op jou en gun jij jouw stem? Breng je stem uit via onderstaande gouden button en maak zelf ook kans op te gekke prijzen.

Gouden Televizier-Ring Logostem nu!

De vijf programma's die uiteindelijk de meeste stemmen krijgen, gaan door naar de grote nominatieronde die in de zomer plaatsvindt.

Kwalificeren

Jouw stem is belangrijk, want alleen in deze ronde kunnen de programma’s die tussen 1 februari en 1 mei 2023 minimaal tweemaal op televisie waren én aan de kijkcijferdrempel voldeden, zich kwalificeren voor de meest prestigieuze televisieprijs van Nederland, de Gouden Televizier-Ring 2023.

Dit is dus je kans om jouw favoriet naar de volgende ronde te stemmen!

Stem uitbrengen

Stemmen kan tot woensdag 7 juni 10 uur via onderstaande gouden button. Daar staan alle programma’s die in aanmerking komen voor een plek in de eindronde.

Gouden Televizier-Ring Logostem nu!

Gestemd? Kans op mooie prijzen

Door te stemmen steun je niet alleen je favoriete programma, maar maak je ook kans op één van onderstaande prijzen.

Televizier

Verkiezing

Door het jaar heen zijn er vier voorrondes waarbij telkens vijf programma's door het publiek worden gekozen. Uiteindelijk strijden de overgebleven programma's voor een plekje bij de laatste drie. Lees hier alles over de Gouden Televizier-Ring.

Meer over