Kwalificatieronde

Stem nu voor de Televizier-Ring Online-videoserie 2024!

9 april 2024 10:00 | televizier-ring | Door Redactie Televizier

© Nathan Reids
Afgelopen jaar keken we weer massaal naar allerlei series op YouTube, maar welke daarvan heeft nu echt de meeste indruk gemaakt? Het is tijd om dat te laten horen, want je kunt nu stemmen voor de Televizier-Ring Online-videoserie 2024!

Let op: het gaat hier om een kwalificatieronde.

Gouden Televizier-Ring LogoSTEM NU!

Televizier-Ring Online-videoserie 2024

In deze ronde strijden nog alle online-videoseries die tussen 1 april 2023 en 1 april 2024 zijn gepubliceerd en aan alle reglementen voldeden. Ze maken allemaal nog kans op de prestigieuze Televizier-Ring Online-videoserie 2024, die in oktober tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala wordt uitgereikt.

De twintig online-videoseries met de meeste stemmen aan het einde van deze periode gaan direct door naar de nominatieronde. Hier zullen ze opnieuw strijden tegen elkaar en vijf series die een wildcard krijgen. Uiteindelijk maken de drie genomineerden met de meeste stemmen nog kans op de Televizier-Ring Online-videoserie 2024.

Gouden Televizier-Ring LogoSTEM NU!

Hoe stem je voor de Televizier-Ring Online-videoserie 2024?

Stemmen kan tot woensdag 24 april 10:00 uur via onderstaande gouden button. Via die link vind je alle online-videoseries die in aanmerking komen voor een plek in de eindronde. Staat jouw favoriet er niet op? Geen paniek! Je kunt je favoriet toevoegen via het open invoerveld. Uiteraard moeten deze series ook voldoen aan het reglement.

Gouden Televizier-Ring LogoSTEM NU!

Win zelfs ook

En leuk nieuws: door te stemmen steun je niet alleen je favoriete online-videoserie, maar maak je ook kans op één van onderstaande prijzen.

Prijzenpakket Televizier-Ring Online-videoserie 2024
Prijzenpakket Televizier-Ring Online-videoserie 2024

Meer over