Stem nu voor de Televizier-Ster Online-videoserie 2020!

7 April 2020 10:00 | televizier-ring | Door Irma Tomas

© Televizier

In 2019 won Nienke Plas met haar serie Shitty diary de eerste Televizier-Ster Online-videoserie. En vanaf vandaag kun je stemmen op jouw favoriete online-videoserie van dit jaar. Daarmee maak je ook nog eens kans op kaartjes voor het Gouden Televizier-Ring Gala!

Stem nu, klik hier!

Dit is de kwalificatieronde van de Televizier-Ster Online-videoserie. Onze vakjury heeft een startlijst samengesteld met daarin de online-videoseries waarop je kunt stemmen. Staat jouw favoriet er niet tussen? Dan kun je die invullen in het open invoerveld.

Gouden Televizier-Ring Gala

Deze kwalificatieronde loopt van 7 t/m 22 april. Stemmen kan van 7 april 10:00 uur tot 10:00 uur op 22 april. De 20 series waarop het meest gestemd wordt, gaan automatisch door naar de nominatieronde in augustus. De jury voegt hier nog vijf wildcards aan toe. In augustus strijden dan 25 online-videoseries voor een nominatie. De drie genomineerden waar tijdens de nominatieronde het meest op gestemd is, maken tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala kans op de Televizier-Ster Online-videoserie van 2020!Gouden Televizier-Ring Gala.

Televizier-Ster Online-videoserie

De Gouden Televizier-Ring Verkiezing introduceerde vorig jaar deze nieuwe prijs, omdat goede series al lang niet meer alleen op televisie te zien zijn. Deze prijs is er daarom voor de leukste, mooiste en beste programma’s op het internet.

Stem en win!

Stem je op jouw favoriete online-videoserie, dan maak je kans op mooie prijzen waaronder kaartjes voor het Gouden Televizier-Ring Gala en kun je live zien wie er met de Televizier-Ster Online-videoserie vandoor gaat.

Belangrijk: Vergeet niet je stem te bevestigen via de mail wanneer je gestemd hebt op jouw favoriet. Pas dan is je stem geldig.

Veel stemplezier!

Stem nu, klik hier!

Meer over