Gouden Televizier-Ring 2021

Stem op jouw favoriete televisieprogramma en bepaal wie de Gouden Televizier-Ring wint!

17 augustus 2021 11:00 | televizier-ring | Door Jorien Slager

© William Rutten

De allerbelangrijkste ronde van de Gouden Televizier-Ring is begonnen: de grote nominatieronde. Jij bepaalt welk televisieprogramma dit jaar de felbegeerde Ring wint en naar wie de Televizier-Sterren gaan!

Gouden Televizier-Ring

De vier kwalificatierondes zitten erop, de wildcards zijn uitgedeeld en dus kan er opnieuw gestemd worden. Welk televisieprogramma was jouw absolute favoriet van het afgelopen jaar? Wie verdient die Gouden Televizier-Ring, de belangrijkste televisieprijs van Nederland?

Stem nu, klik hier!

 

Publieksprijs

De Televizier-Ring is een publieksprijs en dat betekent dat jij bepaalt welk programma ermee vandoor gaat. Eerder kon je tijdens kwalificatierondes stemmen en de organisatie deelde wildcards uit. Daardoor ontstond een prachtige top 25. Maar nu gaan alle tellers weer op nul en mag je opnieuw meebeslissen! Doe je dat, dan bedanken we je natuurlijk voor je tijd met prachtige prijzen waaronder staatsloten, cadeaubonnen, bordspellen, koptelefoons en cinebars.

 

 

 

Alle categorieën

Tijdens deze grote nominatieronde stem je op je favoriete televisieprogramma, maar daarnaast ook op je favoriete presentator, presentatrice, acteur/actrice, talent en natuurlijk op je lievelings online-videoserie. Daarnaast hebben we nog de speciale verkiezing voor het favoriete jeugdprogramma. Hier stem je!

Televizier-Sterren

Deze fantastische televisiepersoonlijkheden, het favoriete kinderprogramma en de leukste online-videoserie maken kans op een een Televizier-Ster! Een hele belangrijke ronde dus, want alleen de top drie met de meeste stemmen in elke categorie is genomineerd. En wie er uiteindelijk winnen, dat zien we tijdens de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring!

Stem nu, klik hier!

Meer over