Er zijn ook prijzen

Stem in de vierde kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring 2021

13 juli 2021 10:15 | televizier-ring | Door Irma Tomas

© Televizier

De eerste hittegolf van deze zomer moet zich nog aandienen, maar dankzij de vierde kwalificatieronde wordt het evengoed een hete zomer. Vanaf nu kun je stemmen op jouw favoriete tv-programma van de afgelopen maanden. 

Stem nu, klik hier!

In de vorige drie kwalificatierondes werden al vijftien prachtige tv-programma’s gekozen die in oktober kans maken op een Televizier-Ring. Daar komen deze ronde nog eens vijf kanshebbers bij. Je kunt stemmen op programma’s die het afgelopen kwartaal zijn uitgezonden en minstens 475.000 kijkers trokken.

Gekwalificeerde programma’s

De volgende programma’s zijn al gekwalificeerd voor de eindronde van de Gouden Televizier-Ring:

BN'ers in het ziekenhuis, Bureau 040, De kinderen van Ruinerwold, De slimste mens, Drag race Holland, Een huis vol, Even tot hier, Geraldine en de vrouwen, Kamp van Koningsbrugge, Kees van der Spek: oplichters aangepakt, Meiden die rijden, Mocro Maffia, Oogappels, Restaurant Misverstand, The masked singer.

Wildcards

Deze ronde komen er dus vijf programma’s bij. Daarna geeft de redactie van Televizier ook nog vijf wildcards weg. De totale lijst bestaat dan uit 25 tv-programma’s die kans maken op de Gouden Televizier-Ring

Stem nu, klik hier!

 
De stembussen zijn open van dinsdag 13 juli tot woensdag 4 augustus.

En deze prijzen zijn natuurlijk een extra goeie reden om te stemmen.

Meer over