Stem voor het te laat is! Tweede voorronde Televizier-Ring bijna voorbij

27 februari 2017 16:05 | televizier-ring | Door Irma Tomas

© Televizier

Wil jij je favoriete tv-programma een stapje helpen richting de felbegeerde Televizier-Ring? Wees er dan snel bij! Op woensdag 1 maart om 10.00 uur gaan de stembussen van kwalificatieronde 2 definitief dicht.

De kijkers kunnen in deze voorronde vijf programma’s kwalificeren voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2017. Samen met de winnaars van de andere voorrondes komen deze shows en series terecht op de longlist.

Dit is dus een dot van een kans om je favoriete tv-programma in de richting te helpen van de belangrijkste tv-prijs van Nederland. Wie stemt, maakt ook nog eens kans op twee vip-kaartjes voor het Gouden Televizier-RIng Gala in oktober 2017. Stemmen kost je maar een paar muisklikken. Laat die kans dus niet lopen en stem nu op je lievelingsprogramma.

Afbeelding

Zelf naar televizier.nl/ring gaan mag ook.

Overige voorrondes

Na deze kwalificatieronde hebben we nog twee rondes te gaan voordat de longlist van de Ring helemaal gevuld is. Die zijn in mei en juli/augustus. In de vorige voorronde kregen de volgende vijf programma’s de meeste stemmen (in alfabetische volgorde):

Dance Dance Dance (RTL 4)
Dokter Tinus (SBS 6)
Expeditie Robinson (RTL 5)
Heel Holland Bakt (NPO 1)
Zondag met Lubach (NPO 3)

Lees ook:
De tussenstand van de tweede kwalificatieronde 

Meer over