Stembussen Gouden Televizier-Ring 2017 gesloten

Om klokslag 10.00 uur eindigde de stemronde voor de Gouden Televizier-Ring 2017. Hoog tijd voor de notaris om de vele duizenden stemmen te tellen.

Dat de verkiezing behoorlijk leeft, bleek zondagavond toen mensen een dag voor het sluiten van de stembussen besloten om massaal nog even te stemmen. Dat leidde tot zoveel aanloop dat de stemsite korte tijd overstelpt en onbereikbaar was.

Genomineerden

Maar wie maken straks kans op de tv-prijzen? De komende dagen worden de drie genomineerden per categorie bekend gemaakt. Vanavond trapt Het Jeugdjournaal af en onthult de drie finalisten die in de race zijn voor de Gouden Stuiver. Dinsdagmiddag om 14 uur volgen de namen van de drie jonge honden die in de race zijn voor de Televizier Talent Award. Dat gebeurt op &C, het online platform van Chantal Janzen.

Aftellen

Dinsdag horen alle presentatrices en actrices of ze in de running zijn voor de Zilveren Televizier-Ster in hun categorie. Een dag later, op woensdag, volgen de nominaties voor de heren in dezelfde categorieën. Donderdag is het tijd voor de bekendmaking van de drie tv-programma's die in de race zijn voor de Gouden Televizier-Ring. Alleen op één van deze drie programma's kan straks nog gestemd worden tijdens het Gouden Televizier-Ring gala op donderdag 12 oktober.

Reageren