Wat wordt de uitslag?

Stembussen gesloten: bekijk hier de nominaties van de Gouden Televizier-Ring 2023!

19 september 2023 08:15 | televizier-ring | Door Redactie TVgids.nl

© Nathan Reinds

De tijd is om! De stembussen van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2023 zijn gesloten. Er kan dus niet meer worden gestemd. In dit artikel houden we je op de hoogte van de nominaties. 

Dinsdagochtend om 08:00 uur sloten de stembussen van de Gouden Televizier-Ring 2023. Wekenlang is er enorm campagne gevoerd door de gekwalificeerden en is er massaal door jullie gestemd.

De grote vraag is nu natuurlijk welke drie programma's, presentatoren, acteurs, talenten, impactvolle momenten, online-videoseries en jeugdprogramma's het populairst waren bij het publiek en daarmee een nominatie in de wacht hebben gesleept.

Bekendmakingen genomineerden

We snappen dat jullie reuze benieuwd zijn hiernaar. Houd daarom goed onderstaand schema bij de hand, want deze week worden alle genomineerden bekendgemaakt.

Dinsdag 19 september

Televizier-Ring Talent: bekijk de genomineerden hier

Televizier-Ring Acteur: bekijk de drie genomineerden hier

Televizier-Ring Online-videoserie: de genomineerden vind je hier

Woensdag 20 september

Televizier-Ring Jeugd: lees alles over de drie genomineerden 

Televizier-Ring Presentator: de drie genomineerden zie je hier

Televizier-Ring Impact: bekijk de drie genomineerden hier

Donderdag 21 september

Gouden Televizier-Ring: de drie genomineerden vind je hier

Gouden Televizier-Ring Gala 2023

Op donderdag 12 oktober 2023 worden alle winnaars bekendgemaakt tijdens het 58e Gouden Televizier-Ring Gala in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Daar gaan voor de genomineerden van de Gouden Televizier-Ring nog eenmaal de stembussen open. De winnaars van de andere categorieën liggen vanaf vandaag al vast. De presentatie is die avond is handen van Jan Smit en Peter Pannekoek

De Rode Loper is vanaf 20:30 uur live te zien en het Gala volgt om 21:00 uur. Beide zijn live te zien bij AVROTROS op NPO 1 .

Meer over