Stemmen maar!

Stem nu voor de eerste kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring 2024

21 november 2023 10:00 | televizier-ring | Door Redactie Televizier

© William Rutten
De winst van Oogappels tijdens het 58e Gouden Televizier-Ring Gala ligt nog vers in ons geheugen, maar het is tijd om vooruit te kijken.

De stembussen voor de eerste kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring 2024 zijn vanaf vandaag namelijk geopend! Dat betekent dat je weer mag stemmen op jouw favoriete tv-programma.

Gouden Televizier-Ring LogoSTEM NU!

De vijf programma's die uiteindelijk de meeste stemmen krijgen gaan door naar de grote nominatieronde die in september plaatsvindt.

Kwalificeren

Jouw stem is belangrijk, want alleen in deze ronde kunnen de programma's die tussen 1 augustus en 31 oktober 2023 minimaal tweemaal op televisie waren én aan de kijkcijferdrempel voldeden, zich kwalificeren voor de meest prestigieuze televisieprijs van Nederland: de Gouden Televizier-Ring 2024.

Stemmen

Stemmen kan tot woensdag 6 december 2023 10:00 uur via de onderstaande gouden button. Daar vind je ook alle programma's die in aanmerking komen voor een plek in de eindronde.

Gouden Televizier-Ring LogoSTEM NU!

Prijzen

Door te stemmen steun je niet alleen je favoriete programma, maar maak je ook nog eens kans op één van deze geweldige prijzen.

De prijzen die je kunt winnen door te stemmen
De prijzen die je kunt winnen door te stemmen

Gouden Televizier-Ring Verkiezing

Door het jaar heen zijn er vier voorrondes waarbij telkens vijf programma's door het publiek worden gekozen. Daarnaast deelt de organisatie van de Gouden Televizier-Ring nog vijf wildcards uit. In totaal maken er dus 25 programma's kans op de Gouden Televizier-Ring 2024. Meer weten over de Gouden Televizier-Ring Verkiezing? Lees dan hier verder.

Gouden Televizier-Ring LogoSTEM NU!

Meer over