Tellers weer op nul

Stemmen maar! De nominatieronde van de Gouden Televizier-Ring 2023 is gestart

22 augustus 2023 10:01 | televizier-ring | Door Redactie TVgids.nl

© Nathan Reinds

De vier kwalificatierondes zitten erop en de wildcards zijn uitgedeeld. De spannende strijd om de Gouden Televizier-Ring gaat nu écht beginnen, want het is tijd voor de nominatieronde!

Dit is niet zomaar een ronde, het is misschien wel de belangrijkste. De drie programma’s die nu de meeste stemmen krijgen, zien we op 12 oktober terug in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

Gouden Televizier-Ring LogoSTEM NU!

Naast het stemmen op de verschillende programma's, kan er in deze ronde ook gestemd worden op de Televizier-Ring Presentator, Acteur, Talent en Online-videoserie. Ook de Impact Award, die vorig jaar voor het eerst uitgereikt werd, gaat dit jaar naar een programma dat een onuitwisbare indruk achterliet bij kijkers. 

Om alle categorieën van de verkiezing meer op elkaar aan te laten sluiten en er één geheel van te maken is de naam Televizier-Ster aangepast naar Televizier-Ring. De hoofdprijs blijft de Gouden Televizier-Ring voor favoriete tv-programma.

Gouden Televizier-Ring LogoSTEM NU!

Laatste kans

Uit de kwalificatierondes en de uitgedeelde wildcards kwam een mooie lijst van de 30 meest favoriete televisieprogramma’s, maar nu gaan alle tellers weer op nul en gaat de strijd verder.

Er is slechts één nominatieronde, dus dat betekent dat dit de allerlaatste kans voor de gekwalificeerde programma’s is om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen en straks die felbegeerde Gouden Televizier-Ring om hun vinger te schuiven.

Gouden Televizier-Ring LogoSTEM NU!

Jeugd

Naast bovenstaande programma's kan er natuurlijk ook weer gestemd worden op het favoriete Jeugdprogramma van afgelopen jaar. Stemmen in deze categorie kan via de gouden button hieronder.

Gouden Televizier-Ring LogoSTEM NU!

Stemmen

Breng binnen 1 minuut jouw stem uit via de gouden buttons. Staat jouw favoriete presentator, acteur, talent of jeugdserie er niet tussen? Vul deze dan in bij het open invoerveld. Alle kanshebbers moeten natuurlijk wel voldoen aan de reglementen. Die vind je hier.

Stemmen kan tot dinsdag 19 september 10:00 uur.

Prijzen

Door in een paar stappen jouw stem uit te brengen, maak je meteen kans om zelf ook prachtige prijzen te winnen!

Televizier

Meer over