SynDROOM wint de Gouden Televizier-Ring 2015

15 oktober 2015 22:47 | televizier-ring | Door Televizier

© Screenshot Gouden Televizier Ring Gala

SynDROOM heeft de 50ste Gouden Televizier-Ring gewonnen. Johnny de Mol is daarmee de grote winnaar van het 50ste Gouden Televizier-Ring Gala. Hij won ook al de Zilveren Televizier-Ster

Johnny de Mol kreeg de Gouden Televizier-Ring uit handen van Jette van der Meij en Bartho Braat van Goede Tijden Slechte Tijden. Hij kreeg met het vorig jaar ook al genomineerde SynDROOM 60% van de stemmen en dat is een behoorlijk overtuigende overwinning.

Verdraagzaamheid

Johnny had een mooie speech paraat: „Dit is onwijs gaaf. Ik wil nog één groep bedanken, de mensen met wie ik het maak. Ze verrassen en verblijden me elke dag. Deze gasten zorgen dat het altijd een feestje is. We maken SynDROOM voor een kleine kwetsbare doelgroep met heel veel respect, liefde en voornamelijk humor. Drie dingen die tegenwoordig ver te zoeken zijn in onze maatschappij. Ik wil deze prijs graag symbool stellen voor verdraagzaamheid. En of dat nou voor je oma is, voor een gezin dat op de vlucht is, of een vergeten kind in de opvang, ik denk dat we dat met z'n allen kunnen waarmaken als we maar een beetje lief zijn voor elkaar!”

SynDROOM versloeg concurrenten Expeditie Robinson en Streetlab.

Stem hier voor de Gouden Televizier-Ring 2016

Eerder op de avond kreeg Johnny de Mol ook al de Zilveren Televizier-Ster Man

Meer over