Te koop: kaarten voor het Televizier-Ring Gala

12 oktober 2011 13:25 | televizier-ring | Door Televizier

De Gouden Televizier-Ring wordt op vrijdag 21 oktober uitgereikt in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Wil jij het gala meemaken vanuit de zaal? Koop dan donderdag een van de laatste kaarten.

Tijdens de anderhalf uur durende liveshow bepaalt de kijker welk van de drie genomineerde programma's de felbegeerde Gouden Televizier-Ring 2011 verdient. Wie is de Mol?, The Voice of Holland of Voetbal International zijn in de race.

Zestig jaar tv
Het gala van het jaar staat in het teken van zestig jaar televisie. De AVRO is erin geslaagd om menig tv-icoon te strikken voor de show. Het wordt een nostalgische avond waar op originele wijze wordt stilgestaan bij de roemrijke televisiegeschiedenis. Televisie-icoon Willem Duys zal worden geëerd door onder meer musicus Toots Thielemans die tijdens het live gala een nummer zal spelen voor zijn overleden vriend. Daarnaast halen wereldsterren dierbare herinneringen op aan Duys.

Te koop
Wil jij dit alles live meemaken vanuit Carré? Dat kan. Op donderdag 13 oktober gaan de laatste kaarten in de verkoop. Het betreft 40 balkonkaarten en 150 galerijkaarten, waarmee je alleen toegang hebt tot de zaal. Tussen 12.00 en 21.00 uur zijn ze te bestellen via 0900-2525255 (€ 1,30 per gesprek). Wees er snel bij, want op is op!

VIP-kaarten
Wil je ook toegang tot het aansluitende feest? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op twee VIP-kaarten.


Meer over