Televizier haalt herhalingen Club van Sinterklaas uit verkiezing Gouden Stuiver 2016

13 september 2016 14:08 | televizier-ring | Door Televizier

Alle pepernoten nog aan toe: de redactie van Televizier haalt De Club van Sinterklaas uit de verkiezing voor de Gouden Stuiver. 

De Club van Sinterklaas is geselecteerd om mee te doen aan de verkiezing voor de Gouden Stuiver, de prijs voor beste jeugdprogramma van het jaar. Maar wat blijkt? Het betreft oude afleveringen van het programma. Onze Selectie Opperpiet heeft deze fout helaas over het hoofd gezien. Sorry daarvoor!

Herhalingen horen niet thuis in de strijd om de Gouden Stuiver, de prijs voor het beste jeugdprogramma van het afgelopen tv-seizoen. Daarom haalt Televizier de herhaling van De Club van Sinterklaas uit de verkiezing.

Iedereen die afgelopen weken op De Club van Sinterklaas heeft gestemd, mag zijn/haar stem opnieuw uitbrengen. Maar alleen deze groep. Alle andere stemmen op de 24 overige programma’s staan gewoon vast. En voor iedereen die nog niet gestemd heeft: dat kan nog tot maandag 26 september 10 uur in de ochtend.

We begrijpen dat de Sint pas op 12 november ons land bereikt, maar mocht hij stiekem al wat eerder kunnen komen, dan nodigen wij hem bij deze uit voor het gala op 13 oktober. We reserveren voor de zekerheid een mooie stoel voor hem.

Jeroen de Goeij,
Adjunct hoofdredacteur Televizier  

Meer over