Televizier-Ring Verkiezing 2014: beste liefdesprogramma

Wat is het beste liefdesprogramma op de Nederlandse televisie? Stem en bezorg jouw favoriete liefdesprogramma een plek op de selectielijst van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2014.

Vorig jaar november begonnen we met de eerste Televizier-Verkiezing waarmee bezoekers invloed kunnen uitoefenen op de selectielijst van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2014. Nu is de derde verkiezing een feit. Na je favoriete dramaserie (winnaars waren Penoza, Overspel en Dokter Tinus) en je favoriete hulpprogramma (winnaars waren De Rijdende Rechter, Van de Straat en Verslaafd!), kun je ons nu laten weten wat je favoriete liefdesprogramma is.

Smelten voor de buis

Liefdesprogramma’s zijn niet van de buis te slaan. Een genre waar heel Nederland smullend naar zit te kijken. Van ongemakkelijke stiltes tot grote onthullingen en zoetsappige verliefde stelletjes. Er zijn niet veel kijkers die met droge ogen kunnen kijken naar een boer die zijn perfecte boerin kiest in Boer zoekt Vrouw, of twee verliefde bejaarden die elkaar na 40 jaar weer in de armen vliegen in Memories.

Stemmen

De verkiezingslijst zit vol met datingshows en programma’s waarin grenzeloze liefde wordt gevolgd. Deze weken kunnen jullie stemmen op het beste liefdesprogramma dat is uitgezonden in de periode van 1 augustus 2013 tot 29 april 2014. Welke programma’s verdienen het volgens jou om een plek te hebben op de selectielijst voor de Ring? Kies je favoriet en stem!

Dit is de volledige lijst met kanshebbers:
Liefs Uit (KRO)
Memories (KRO)
Wie Trouwt Mijn Zoon (SBS 6)
Boer Zoekt Vrouw Internationaal (KRO)
The Undateables (BNN)
Eilandgasten Op Zoek Naar de Liefde (Net 5)
Everybody Loves Joey (RTL 5)
Buitenlandse Bruiloft (Net 5)
Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan (RTL 5)
Adam Zkt Eva (RTL 5)
Love is In the Air (RTL 4)
From Russia With Love (RTL 5)
Vakantieliefdes (Net 5)
Grenzeloos Verliefd (Net 5)
Help Onze Dochter Aan de Man (RTL 4)

Prijzen

En met jouw stem help je niet alleen het televisieprogramma, ook jij zelf maakt kans op een prijs! We geven de volgende prijzen weg:
1x Teufel homecinemaset Cinebar 11 t.w.v. €400
10x cadeaubon van Wehkamp.nl t.w.v. €20
2x kaartjes voor de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring op donderdag 16 oktober in Koninklijk Theater Carré

Je hebt tot en met dinsdag 29 april 9:00 uur de tijd om te stemmen.

Reageren