Alle categorie├źn

Tussenstand Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2019

11 september 2019 19:20 | televizier-ring | Door Televizier

De tussenstand in alle categorieën voor de 54e Gouden Televizier-Ring Verkiezing is bekend. Op deze titels is tot nu toe het meest gestemd. Maar de stembussen zijn nog twee weken open, dus alles kan nog veranderen!

Welke tv-programma’s, presentatoren, presentatrices, acteurs en actrices, talenten, kinderprogramma’s en digitale innovaties maken op dit moment de meeste kans op de felbegeerde prijzen? Dat zie je in de tussenstand van de 54e Gouden Televizier-Ring Verkiezing. Let wel; de tussenstand geeft slechts een indicatie, want stemmen kan nog tot en 23 september via Televizier.nl/ring.

De top 10

In de belangrijkste categorie, namelijk die van de Gouden Televizier-Ring, zijn dit (op alfabetische volgorde) de tien titels die tot nu toe de meeste stemmen kregen.

Beste zangers (AVROTROS)

Chateau Meiland (SBS 6)

De luizenmoeder (AVROTROS)

De slimste mens (KRO-NCRV)

Expeditie Robinson (RTL 5)

Heel Holland bakt (Omroep MAX)

Helden van het Maxima (AVROTROS)

Het Rotterdam project (RTL 4)

Rail away (EO)

Vroege vogels (BNNVARA)

Meeste stemmen

Ook in de andere categorieën is de afgelopen weken al ontzettend veel gestemd. De lijsten met de grootste kanshebbers tot nu toe vind je via onderstaande links.

Televizier-Ster Presentator

Televizier-Ster Presentatrice

Televizier-Ster Acteur/Actrice

Televizier-Ster Online-videoserie

Televizier-Ster Talent

Televizier-Ster Digital impact

Televizier-Ster Jeugd

Stemmen kan nog steeds!

Staat jouw favoriet er nog niet bij? Geen nood. Stemmen kan nog tot 23 september 8.00 uur ’s morgens via Televizier.nl/ring. Voor alleen de Televizier-Ster Jeugd stem je via Televizier.nl/jeugd.

Gala in AFAS Live

Onder toeziend oog van de notaris stellen we op de dag dat de stembussen sluiten in elke categorie de top 3 vast. Op 9 oktober in AFAS Live Amsterdam wordt duidelijk wie de grote winnaars zijn van het Gouden Televizier-Ring Gala 2019!

Stem nu, klik hier!

 

Meer over