Tussenstand vierde kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring

1 augustus 2017 13:30 | televizier-ring | Door Irma Tomas

© Televizier

De tussenstand van de vierde voorronde van de Gouden Televizier-Ring 2017 is bekend. Kijk snel of jouw favoriete programma op koers is voor een plek op de nominatielijst voor de Ring. En zo niet, stem dan snel!

Ook in de vierde en laatste voorronde zijn weer tien zeer uiteenlopende programma's als favorieten gekozen. Van gezellige muziekprogramma's als De beste zangers tot de serieuze documentairereeks De neven van Eus en zelfs het vrolijk chaotische tv-experiment Lekker laat van Paul de Leeuw gooit hoge ogen. Eén ding is zeker over de tussenstand: de strijd is nog lang niet gestreden en alles is nog mogelijk.

Dit is de Top 10 op dit moment (in alfabetische volgorde)

Anita wordt opgenomen (KRO-NCRV)
Beste zangers (Avrotros)
De neven van Eus (NTR)
De slimste mens (KRO-NCRV)
De wereld rond met 80-jarigen (SBS 6)
Gort over de grens (Avrotros)
Helemaal het einde (RTL 4)
Hotel Syndroom (RTL 4)
Lekker laat (BNN-Vara)
Mindf*ck (Avrotros)

De laatste vijf

De top 5 van deze kwalificatieronde komt automatisch op de uiteindelijke eindlijst van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2017 terecht. Na deze vierde voorronde heeft het publiek in totaal twintig programma’s gekwalificeerd. De redactie van Televizier geeft nog eens vijf wildcards weg. Deze kwalificatieronden zijn dus uiterst belangrijk.

VIP tickets

Wie stemt, helpt niet alleen zijn of haar favoriete programma: onder de stemmers verloten we VIP tickets voor het Gouden Televizier-Ring Gala in de HMH. Winnaars mogen samen met één introducee naar het gala. Schitter op de rode loper, geniet van de show op de beste plaatsen en swing met de sterren op de afterparty. 

Afbeelding

Stemmen in de vierde kwalificatieronde kan nog tot 10.00 uur op woensdag 9 augustus.

Meer over