Stembus open!

Stem nu voor de Tweede Kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring!

16 februari 2021 10:05 | televizier-ring | Door Televizier

De tweede kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring is begonnen. Stem dus vanaf nu op de leukste, beste en mooiste programma’s van de afgelopen drie maanden. Wacht niet langer en steun jouw favoriete titel!

In de tweede kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing stem je vanaf dinsdag 16 februari 2021 op programma’s die afgelopen drie maanden zijn uitgezonden. De vijf programma’s die bij het sluiten van de stembus de meeste stemmen hebben, gaan mee naar de grote nominatieronde later dit jaar. Nieuwsgierig naar welke programma’s de eerste kwalificatieronde wonnen? Hier vind je ze.

Steun jouw favoriet en stem!

Opvallend

Aan deze tweede kwalificatieronde doen maar liefst 147 programma’s mee. Dat is opvallend veel en heeft te maken met de kijkcijfers. Tijdens de lockdown wordt er meer tv gekeken en daardoor halen ook meer programma’s de kiesdrempel van 475.000 kijkers.

Stem nu

Stemmen kan vanaf vandaag tot 10 maart 2021. Die dag sluit om 10:00 ’s ochtends de stembus. Later die dag maken we bekend welke vijf titels straks kans maken op de Gouden Televizier-Ring. Stemmen kan via Televizier.nl/ring. Mensen die stemmen maken bovendien kans op mooie prijzen!

Steun jouw favoriet en stem!

Meer over