Victor Reinier droomt van Gouden Televizier-Ring voor Flikken Maastricht

11 Oktober 2014 12:30 | televizier-ring | Door Televizier

Donderdag 16 oktober bepaalt het publiek wie de Gouden Televizier-Ring 2014 wint. Victor Reinier vertelt waarom Flikken Maastricht de Ring moet winnen.

Victor Reinier: „We wilden heel graag genomineerd worden, maar dat was geen kat in ’t ¬≠bakkie. Flikken Maastricht was wel favoriet en ik wist dat we een goede kans maakten, omdat we vorig jaar tweede werden. Toch is dat geen garantie; de opluchting was dan ook groot. Een tweede nominatie is al best chique. Maar we hebben nog niets gewonnen en winning is everything.”

Concurrentie

„Het is moeilijk om Flikken te vergelijken met de andere genomineerden. SynDroom is zo aandoenlijk en lief. Je kunt veel over Flikken Maastricht zeggen, maar aandoenlijk is het niet. Het is een ruige politie¬≠serie. Penoza - een hoogstaande serie trouwens - heeft natuurlijk hetzelfde probleem. Naar het Gouden Televizier-Ring Gala kijk ik uit. Ik houd ongelooflijk veel van dat soort bijeenkomsten, of we nu winnen of niet. Je komt al je collega’s tegen, het is ontspannen en na het Gala is het ook nog eens hartstikke gezellig.”

De Gouden Televizier-Ring is natuurlijk niet de enige prijs die donderdagavond wordt uitgereikt.

Meer over