"Abstract maar fantastisch"

Videosnack: In gesprek met winnaars Gouden Televizier-Ring Gala 2018

12 oktober 2018 12:46 | televizier-ring | Door Jef Willemsen

© Screenshot YouTube
Winnen tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala is een onbeschrijfelijke ervaring, toch vroegen we de winnaars direct nadat ze van het podium kwamen om hun eerste reacties.

Ilse Warringa hield de Zilveren Ster voor haar rol als Juf Ank in De luizenmoeder extra stevig vast. Aan verslaggever Irma vertelde ze dat winnen onwerkelijk en abstract voelt, maar dat het krijgen van de prijs uiteraard ook fantastisch is.

Het winnen van de Televizier Talent Award bleek een onverwacht bijzondere ervaring voor Kaj Gorgels die vooraf meende er juist heel nuchter in te staan. De zenuwen sloegen pas toe tijdens het Gala zelf. Hij sprak de hoop uit voortaan ieder jaar met iets naar huis te gaan. Chantal Janzen was niet in de gelegenheid, en het land, om zelf haar vierde Zilveren Ster op te halen. Die eer viel daarom ten deel aan 'mini-Chantal' Fië Kolkka die te zien was in haar talkshow @Chantal. Ze werd vergezeld door Chantals' goede vriend Carlo Boszhard die liet weten dat Chantal er volgend jaar weer zelf bij wil zijn.

De cast van De eindmusical mocht De Gouden Stuiver ophalen en dat was een ervaring waar ze zo vol van waren dat hun eerste reactie direct alles zei.

Meer over