Voetbal International niet aanwezig tijdens Gouden Televizier-Ring gala

21 oktober 2011 15:34 | televizier-ring | Door Televizier

De reguliere vrijdaguitzending van Voetbal International gaat door, dit betekent dat Johan Derksen en Wilfred Genee niet aanwezig kunnen zijn bij het Gouden Televizier-Ring Gala in Carré. Dit heeft RTL vrijdag laten weten.

Voetbal international dingt mee naar de Gouden Televizier-Ring en analist Johan Derksen maakt kans op de Zilveren Televizier-Ster man.

Derksen zelf liet eerder doorschemeren de kansen op de ring niet al te hoog in te schatten, vanwege de miljoenen kijkers van het eveneens genomineerde The voice of Holland.

Promotie
RTL 7 draagt desondanks haar steentje bij het voetbalprogramma te promoten. Er worden opnames gemaakt door VI vanaf de gouden loper bij Carré, telefoonnummers om te stemmen komen in beeld en tijdens het gala wordt er op cruciale momenten geschakeld met de Voetbal International studio.

Nurks
Televizier-Gala presentator Cornald Maas zegt al zin te hebben in de onderonsjes: "Ik verheug me al op het schakelen van Carré naar de studio van Voetbal International en het bijbehorende nurkse gezicht van Johan Derksen".

De uitzending van Voetbal international zelf staat grotendeels in het teken van het Gouden Televizier-Ring Gala, maar er wordt uiteraard ook veel over voetbal gepraat. Te gast zijn Aad de Mos en Jan Boskamp, die vandaag ook nog eens jarig is.

Meer over