Voorspelling Televizier-Ring 2011: "Winst voor The Voice, Derksen en Wendy"

De uitslag van de Gouden Televizier-Ring 2011 is voor tv-kenner Bert van der Veer geen geheim meer. "The voice, Johan Derksen en Wendy van Dijk gaan winnen."

Bert van der Veer (hier op de foto met zijn vriendin Judith Osborn) deed zijn voorspellingen in de VARAgids.

"Natúúrlijk wint The Voice of Holland. Terecht ook. Wie is de Mol? heeft een trouwe fanschare en is goed gemaakt, maar ik snap het nooit helemaal. Als Voetbal International de Ring wint, is het een degradatie van de prijs“ aldus Bert.

Niet ringwaardig
Volgens Van der Veer is VI een vermakelijk programma, maar toch niet ringwaardig. Het is eigenlijk gewoon een tafel met wat mensen eraan (...) De Televizier-Ring wordt gewonnen door het totaal: formule, productievalue, presentator, kijkcijfers, et cetera."

Zilveren-Ster Man
De strijd om de prijs voor beste mannelijke presentator gaat tussen Jeroen van Koningsbrugge, Johan Derksen en Johnny de Mol. "Jeroen is veelzijdig. Johnny doet Waar is De Mol? erg goed. Hij schept een sfeer van vertrouwen en vriendschap, waarvan kijkers denken dat dat zonder camera's ook nog doorgaat. Johnny mag van mij winnen, maar ik denk dat het Johan Derksen wordt omdat 150.000 hooligans als pesterij op hem stemmen."

Zilveren-Ster Vrouw
De strijd bij de vrouwen wordt gestreden tussen Chantal Janzen, Linda de Mol en Wendy van Dijk. "Chantal moet niet winnen, die heeft het afgelopen jaar weinig voor televisie gedaan. Chantal heeft een programma nodig dat aansluit bij haar scherpe randje. Het is een interessante presentatrice. Wendy heeft een geweldig jaar achter de rug met alleen maar hits. Daarom mag zij winnen. Ik vond de comedy van Linda met Jeroen niet zo geslaagd. Ik weet de titel niet eens meer, dat zegt helaas genoeg."

Talent Award
Over de kanshebbers op de Televizier Talent Award is Van der Veer amper te spreken. "Dit is een hopeloze categorie. Jammer dat Erica Terpstra niet is genomineerd, dat had ik grappig gevonden."

Reageren