Waarom je niet kunt stemmen op Chantal Janzen

23 augustus 2017 10:27 | televizier-ring | Door Televizier

© William Rutten

Op de redactie van Televizier komen veel vragen over Chantal Janzen. Waarom staat de populaire blondine niet tussen de kandidaten voor de Zilveren Televizier-Ster tussen de rest van de presentatrices? Daar is een reden voor.

Chantal Janzen was de laatste drie jaar de glorieuze winnares van de Zilveren Televizier-Ster bij de dames en in de Ring-reglementen staat dat je dan een jaar niet mee mag doen. Dan maken andere kandidaten in dezelfde categorie ook nog eens een kans.

Wendy en Yvon

Hetzelfde lot trof in het verleden Wendy van Dijk (2003, 2004, 2005) en Yvon Jaspers (2008, 2009, 2010). Volgend jaar staat Chantal ongetwijfeld wel weer tussen de kandidaten.

Chantal blijft slapen

Maar haar absentie bij de Zilveren Ster-kandidaten betekent niet dat je helemaal niet kunt stemmen op de RTL 4-presentatrice. Haar programma Chantal blijft slapen is wel degelijk in de race voor een Gouden Televizier-Ring.

Wil je stemmen op Chantal blijft slapen? Of op een totaal ander programma? Dat kan verdraaid eenvoudig door op de stem-button te klikken. En dan maak je nog kans op VIP-tickets ook.

Afbeelding

Meer over