Wendy van Dijk is het grote voorbeeld voor aanstormend talent

Wendy van Dijk is hét grote voorbeeld voor aanstormend tv-talent. Dat blijkt uit het nationaal tv-onderzoek dat de AVRO heeft laten doen voor het Televizier-Ring Gala.

Wendy liet haar concurrenten ver achter zich, maar liefst 44,4% van de ondervraagden zette haar op de eerste plaats. Op de tweede plaats eindigde RTL-collega Robert ten Brink met 17,1% gevolgd door VARA-coryfee Astrid Joosten (12,7%).

Wendy is aanstormend talent

Wendy van Dijk laat weten heel blij te zijn met dit resultaat: "Dit is een waanzinnig groot compliment. Een enorme eer dat het publiek dit zo weergeeft, te gek. En het grappige is dat ik mezelf nog als aanstormend talent zie! Ik begon zo ongeveer op mijn elfde met de hoofdrol in Zoethout. Dan groei je door en... nu ben ik dus echt groot geworden. Ubercool vind ik het, superkicken."

Gouden Televizier-Ring

Wendy van Dijk heeft inmiddels inderdaad een fikse carrière achter de rug. In 2003 won ze de Gouden Televizier-Ring met Hart in Aktie. Vorig jaar ging ze met de Gouden Televizier-Ring naar huis voor The Voice of Holland. Daarnaast is ze maar liefst vier keer onderscheiden met de Zilveren Televizier-Ster Vrouw van het jaar.

Televizier Talent Award

Het Gouden Televizier-Ring Gala 2013 vindt op vrijdag 18 oktober plaats. Er zijn drie aanstormende talenten genomineerd voor een Televizier Talent Award: Pieter Derks, Ferry Doedens en Kees Tol.

Reageren