Wildcards Gouden Televizier-Ring 2020 bekend!

De redactie van de Gouden Televizier-Ring deelt ook dit jaar weer vijf wildcards uit aan tv-programma’s die meedingen voor de Gouden Televizier-Ring. Daarmee is de lijst van 25 programma’s voor dit jaar compleet.  

Het kostte bloed, zweet en tranen en heel wat vergadertijd, maar we zijn eruit!

 

 

De wildcards gaan – in alfabetische volgorde - naar 

  • Dragons’ den (WNL)
  • Frontberichten (BNNVARA)
  • Jinek (RTL4)
  • Mocro Maffia 2 (Videoland)
  • Toren C (VPRO)

De andere 20 programma’s die zich kwalificeerden kregen het afgelopen jaar de meeste stemmen van het publiek tijdens de vier kwalificatierondes. Dit is de complete lijst

De wildcards

We kozen voor deze wildcards omdat de programma’s net buiten de boot vielen tijdens de kwalificatierondes, maar wel zeer de moeite waard zijn. Omdat ze het gesprek van de dag waren, of omdat ze heel erg goed werden bekeken. Kortom, omdat ze het verdienen.

18 augustus

Op dinsdag 18 augustus begint het echte werk. Dan openen de stembussen voor de 55e Gouden Televizier-Ring en kun je voor de laatste keer stemmen. 21 september sluiten de stembussen en later die week wordt bekend welke drie programma’s dit jaar meedoen om de Ring.

Uitreiking

De feestelijke uitreiking van de Gouden Televizier-Ring 2020 is op 8 oktober in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van entertainment-nieuws en Gouden Televizier-Ring-scoops? Meld je dan subiet aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Meer over: