De lijst is nu compleet

De wildcards voor de Televizier-Ring Online-videoserie 2024 zijn bekend!

8 mei 2024 10:00 | televizier-ring | Door Redactie TVgids.nl

© Nathan Reinds
De vijf online series die dit jaar dankzij een wildcard toch kans maken op de Televizier-Ring Online-videoserie zijn bekend! De lijst met 25 kanshebbers is daarmee compleet.

Er wisten zich afgelopen april tijdens de kwalificatieronde al twintig online-videoseries te plaatsen voor de felbegeerde prijs. Daar komen er nu dus nog vijf bij.

Dit zijn de vijf series, uiteraard op alfabetische volgorde.

HARM - Ik Loop 1000 Kilometer door Heel Nederland

In deze serie loopt Harm de Vries dertig dagen lang zonder geld, eten en onderdak langs alle provinciehoofdsteden van Nederland. Hij moet dus niet alleen wandelen, maar ook zien te overleven.

Harm betrekt de kijkers op een originele manier in zijn persoonlijke uitdaging. De serie zit goed in elkaar en kijkt daardoor prettig weg. We hebben daarnaast natuurlijk ook alleen maar respect voor de pittige tocht die hij heeft afgelegd.

Jesse Hoefnagels - Busje

In deze reeks rijdt Jesse Hoefnagels met een camperbusje in vijf dagen door alle provincies van Nederland. In elke provincie krijgt hij een andere opdracht die hij moet voltooien, want anders mag hij niet verder reizen.

Jesse weet zijn persoonlijkheid precies op de juiste manier te gebruiken om een uniek karakter aan de serie te geven. De fijne montage die daar nog eens bij komt, maakt het een genot om naar de serie te kijken.

MeisjeDjamila - BLAIR (Roblox)

In deze serie duikt Djamila Verhoef in het mysterieuze Roblox-personage Blair. Ze onderzoekt welke geheimen dit bijzondere karakter met zich meedraagt.

Djamila zet met de serie een originele, grappige en spannende interpretatie van het computerspel Roblox neer. Samen met de creatieve manier van storytelling onderscheidt de serie zich daarmee van standaard gamevideo's.

OnneDi - Misdaad & Mysterie

In deze reeks verdiept Dionne Slagter zich in de meest uiteenlopende en schokkende true crime zaken.

Dionne is al jaren actief op YouTube en heeft daar verschillende veranderingen meegemaakt, maar toch weet ze keer op keer relevant te blijven door mee te bewegen met trends en ontwikkelingen. Zo ook met deze zeer boeiende serie.

Touzani TV - FC Straat League

In deze serie richt Soufiane Touzani de grootste voetbalclub van Nederland op door jonge spelers 'van de straat' bij elkaar te brengen. Met behulp van professionals, trainers en scouts probeert hij de spelers naar een hoger niveau te tillen.

Soufiane weet de jeugd op een leuke manier enthousiast te maken om de straat op te gaan voor een potje voetbal, maar ook voor zelfontwikkeling. Het is prachtig om te zien hoeveel passie hij heeft voor zowel de sport als de jeugdspelers.

Televizier-Ring Online-videoserie 2024

Op 27 augustus om 10:00 uur start de nominatieronde voor de Gouden Televizier-Ring 2024. Dan kan er ook gestemd worden op deze én alle andere categorieën waarin een Televizier-Ring te winnen is. Er blijven voor elk van de prestigieuze prijzen uiteindelijk drie genomineerden over die kans maken om de award mee naar huis te nemen.

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala dat op 17 oktober live vanuit Koninklijk Theater Carré in Amsterdam komt. 

Meer over