Win: 3x 2 kaarten voor het Gouden Televizier-Ring Gala 2022

28 september 2022 09:21 | televizier-ring | Door Redactie Televizier

© Nathan Reids
Heb jij altijd al eens bij het Gouden Televizier-Ring Gala willen zijn? Pak dan nu je kans met deze té gekke winactie! Wij geven namelijk op donderdag 29 september nog 3 x 2 tickets weg.

Je moet er alleen wel wat voor doen...

Gouden Televizier-Ring Gala

Wie wint dit jaar de Gouden Televizier-Ring 2022: De Bevers (RTL 5), Even tot Hier (BNNVARA) of gaan toch de makers van Het Jachtseizoen (SBS6) er mee aan de haal? Op donderdag 6 oktober worden de winnaars van deze categorie en van alle Televizier-sterren bekendgemaakt tijdens een spectaculaire show, live vanuit Koninklijk Theater Carré. De feestelijke avond start om 20:00 uur met de Rode Loper op NPO Start, gevolgd door het gala zelf om 20:30 uur op NPO1.

Zoektocht door Hilversum

Mogelijk maak jij - ja, jij! - dat live mee. Op de ochtend van donderdag 29 september verspreidt de redactie van Televizier zich namelijk op drie plekken in Hilversum om op iedere plek nog één iemand blij te maken met twee tickets. Het is een kwestie van: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Alleen waar we precies staan, houden we voor nu nog even geheim. Houd daarvoor onze socials - Instagram en Facebook - de dag zelf in de gaten. Heel veel succes en wie weet tot donderdag!

Het Gouden Televizier-Ring Gala 2022 vindt plaats op 6 oktober. Zorg er dus voor dat je ook daadwerkelijk kan.

Logo NLZIET
Logo NLZIET

NLZIET is sponsor van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing

Meer over