Win VIP-kaarten voor het Gouden Televizier-Ring Gala

13 Oktober 2011 16:10 | televizier-ring | Door Televizier

Op 21 oktober wordt de Gouden Televizier-Ring uitgereikt in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. En jij kan erbij zijn!

Tout bekend Nederland schrijdt op 21 oktober over de goud gekleurde loper. Fotografen flitsen non-stop, cameraploegen buitelen over elkaar heen om de sterren te spreken te krijgen en tientallen fans staan langs de kade om hun favorieten aan te moedigen. Het Gouden Televizier-Ring Gala is alleen toegankelijk voor genodigden, maar ook jij maakt kans op kaarten!

VIP-kaarten
Televizier geeft twee VIP-kaarten weg, waarmee je niet alleen de uitreiking kunt bewonderen vanuit de zaal, maar ook toegang krijgt tot het aansluitende feest. Wil jij dansen tussen de sterren en in je mooiste galakleding aanwezig zijn bij de uitreiking van dé televisieprijs van het jaar? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is ons 'liken' op Facebook, ons te volgen op Twitter of lid te worden van onze Hyve. Wie weet word je uitgekozen en maak jij het Gouden Televizier-Ring Gala mee vanuit Carré! Volg je ons al of ben je al lid dan ding je natuurlijk ook mee.

Meer over