De uitslag!

Winnaars 3de kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring

9 juni 2021 10:28 | televizier-ring | Door Irma Tomas

© Televizier

De stemmen zijn binnen, de winnaars bekend. Voor deze vijf prachtprogramma’s wordt het sowieso een mooie zomer. Zij kregen de meeste stemmen en maken nog kans op de Gouden Televizier-Ring 2021!

Zoals altijd werd er weer massaal gestemd in deze kwalificatieronde en dat leverde de volgende uitslag op.

In alfabetische volgorde:

• BN'ers in het ziekenhuis (SBS6)
• De kinderen van Ruinerwold (BNNVARA)
• Even tot hier (BNNVARA)
• Mocro Maffia (Videoland)
• Oogappels (BNNVARA)

Vooral BNNVARA is goed vertegenwoordigd met drie programma’s waaronder de indrukwekkende documentaireserie De kinderen van Ruinerwold en het bewierookte satirische programma Even tot hier van Jeroen Woe en Niels van der Laan. Ook Videoland laat zich niet onbetuigd met de spannende misdaadserie Mocro Maffia.

Verrassing

De mooie dramaserie Oogappels haalt een zeer verdiend succes en de verrassing van deze ronde is het programma BN’ers in het ziekenhuis waarin o.a. Isa Hoes en Richard Groenendijk aan de slag gaan in verschillende ziekenhuizen.

25 programma’s

Bovenstaande vijf programma’s komen bij de 10 programma’s die zich al plaatsten via de vorige twee kwalificatierondes. In totaal dingen straks 25 programma’s mee naar de Gouden Televizier-Ring die in oktober wordt uitgereikt.

Enquête Gouden Televizier-Ring Verkiezing

We willen de Gouden Televizier-Ring Verkiezing nog beter én leuker maken. Om te leren van jouw ervaringen, vragen we je om een korte vragenlijst in te vullen. Onder de deelnemers verloten we leuke prijzen, waaronder MediaMarkt cadeaubonnen t.w.v. 100 euro en een Netflix-tegoed t.w.v. 25 euro.

Doe je mee? Vul de enquête hier in

Meer over