Vijf kanshebbers

Winnaars derde kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring 2020

27 Mei 2020 13:35 | televizier-ring | Door Televizier

De derde kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring 2020 zit erop. De stembussen zijn gesloten en de stemmen geteld. Dit zijn vijf van de kanshebbers op de 55e Gouden Televizier-Ring!

De afgelopen twee weken kon er gestemd kon worden in de derde kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring 2020. En dat bleek niet tegen dovemansoren gezegd: er is massaal gestemd! Het was een spannende strijd, en deze vijf favorieten kregen de meeste stemmen: 

Dit is de uitslag (op alfabetische volgorde)

De vijf titels voegen zich nu bij de winnaars van de vorige twee kwalificatierondes. Dat zijn Beste zangers, Even tot hier, Expeditie Robinson, Het geheime dagboek van Hendrik Groen, The masked singer, 100 jaar jong, Als de brandweer, Bureau Burgwallen, Dienders en Over mijn lijk.

Kwalificatierondes

In totaal zijn er vier voorrondes waarbij telkens vijf programma’s doorgaan naar de volgende ronde. Daarna geeft de redactie van Televizier nog vijf wildcards weg zodat in totaal 25 programma’s kans maken op de Gouden Televizier-Ring 2020.

Winnaars

Door te stemmen maakte je natuurlijk kans op fantastische prijzen. De winnaars daarvan krijgen zo snel mogelijk persoonlijk bericht. Voor nu heel erg bedankt voor het stemmen en tot de volgende kwalificatieronde!

Meer over