Champagne!

Dit zijn de winnaars van de derde kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring 2024

5 juni 2024 10:45 | televizier-ring | Door Redactie Televizier

© Nathan Reids
De stembussen voor de derde kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring 2024 zijn officieel gesloten. Dat betekent dat het nu hoog tijd is om de uitslag te onthullen!

De afgelopen twee weken hebben mensen weer massaal gestemd op hun favoriete televisieprogramma's. Maar welke vijf shows hebben nu echt de meeste stemmen gekregen? 

Gekwalificeerden

We laten jullie niet langer in spanning. *tromgeroffel*

Hieronder vind je de vijf gekwalificeerden. Let wel, op alfabetische volgorde.

  • De Joodse Raad (EO)
  • Dwars door de Lage Landen (VPRO)
  • Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt (RTL5)
  • Make Up Your Mind (RTL4)
  • Zussen (Omroep MAX)

Hoe nu verder?

Natuurlijk willen we de makers van deze programma's feliciteren, maar we moeten ze ook gelijk wat op het hart drukken: de strijd is nog niet gestreden. Deze vijf programma's strijden namelijk vanaf augustus 2024 weer verder in de grote nominatieronde. 

Ze zullen dan concurreren met de winnaars uit de drie andere kwalificatieronde, vijf door het publiek gekozen Streaming Only-programma's, en vijf titels die later dit jaar een wildcard ontvangen van de organisatie. 

Gouden Televizier-Ring 2024

De Gouden Televizier-Ring Verkiezing gaat dan ook sneller dan je denkt weer verder. De stembussen voor de vierde kwalificatieronde gaan open op 6 augustus 10:00 uur. Je kunt dan tevens je stem uitbrengen op je favoriete Nederlandstalige Streaming Only-programma, dat tussen 1 augustus 2023 en 31 juli 2024 online is verschenen. Zorg dus dat je erbij bent!

Meer weten over de Gouden Televizier-Ring 2024? Je leest er alles over op deze pagina.

Meer over