Winnaars prijsvragen Gouden Televizier-Ring bekend

De genomineerden voor Gouden Televizier-Ring 2014 horen donderdag pas wie er met de felbegeerde award naar huis gaat. Er zijn ook andere prijzen te vergeven, Televizier maakte alvast een paar prijswinnaars bekend.

In de aanloop naar het Gouden Televizier-Ring Gala gaf Televizier de kijkers de kans om het tv-event op een unieke manier mee te maken. 

Stemmen

De Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2014 gaat de geschiedenisboeken in als het meest succesvolle jaar wat betreft het aantal stemmen. Wij van Televizier zijn natuurlijk helemaal happy, daarom is het nu tijd om een van de stemmers net zo blij te maken. 

D. van der Eijk uit Amstelveen wint 2 vrijkaarten voor het Gouden Televizier-Ring Gala, inclusief een overnachting in het Amstel hotel!

Maak het mee in Carré

Er was natuurlijk ook nog de Facebook-actie ‘Maak het mee in Carré’. Zeer veel televisiefans probeerden via deze weg een uniek arrangement te winnen, maar zoals Henny Huisman het zo mooi verwoorde: ‘’Er kan er maar één de winnaar zijn.’’ 

Marlies Falke uit Hilversum wint 4 VIP-kaarten voor het Gouden Televizier-Ring Gala. De vier gelukkigen worden per classic limousine van Big Limo vervoerd.

Donderdag 16 oktober weten we of Flikken Maastricht, Penoza of SynDROOM de Gouden Televizier-Ring 2014 wint.

Meer over:

Reageren