"Winst Voetbal International desastreus voor Gouden Televizier-Ring"

Volgens tv-kenner Bert van der Veer is het desastreus dat Voetbal international de 46e Gouden Televizier-Ring heeft gewonnen

Van der Veer vindt het geen goede ontwikkeling voor de status van de prijs, dit vertelde hij aan Shownieuws. "Het is geen ramp voor de wereld, maar het is wel een desastreuze ontwikkeling voor de Televizier-Ring. Als er geen maatregelen genomen worden om dit op een andere manier te laten kiezen volgend jaar, dan is het een nutteloze prijs geworden. Een prijs die niets waard is."

Foute voorspellingen

Eerder deed Bert van der Veer als tv-kenner voorspellingen over de winnaars, die bleken geen van allen uit te komen. Volgens Van der Veer was winst voor The Voice of Holland een gelopen race, maar de talentenjacht kreeg uiteindelijk 'slechts' zo'n 25 procent van de stemmen.

The Voice of Holland

Daar heeft The Voice-presentatrice Wendy van Dijk wel een idee over: "De favorietenrol is sowieso een moeilijke rol. Je kunt beter de underdog zijn. Dat zie je ook in talentenjachten zelf. Bij favorieten denkt men: die komen er wel. Aan de andere kant denk ik dat het Televizier-Ring Gala minder jonge kijkers heeft getrokken, wat The Voice wel doet. Het is een beetje de waan van de avond". 

Reageren