Word jij onze VIP op het Gouden Televizier-Ring Gala 2013?

Het Gouden Televizier-Ring Gala is het grootste televisiefeest van het jaar. En jij kunt er op 18 oktober bij zijn! Speel het spel en win kaarten voor jou en je beste vrienden.

Kaarten voor het Gouden Televizier-Ring zijn schaars en verdraaid moeilijk te krijgen, maar er is een andere manier waardoor je toch naar het ultrasjieke Gala kunt komen. Het is heel simpel, je hoeft alleen maar het spel te spelen op www.facebook/televizier.

Feestjurk

Ga als volgt te werk: 'like' de Facebook-pagina van Televizier, kies in het spel een feestjurk of smoking, zoek de limousine uit waarmee je naar het feest wilt komen en nodig je drie beste vrienden uit. Daarna is het afwachten en misschien krijg jij wel de VIP-uitnodiging voor het Gouden Televizier-Ring Gala.

Gratis drank

Op het Gala wordt de Gouden Televizier-Ring Gala uitgereikt voor het populairste programma van het afgelopen seizoen. De beste presentatoren krijgen de Zilveren Ster uitgereikt. Daarna is er nog een spetterend feest waar je kunt dansen met alle BN'ers en als klap op de vuurpijl is de drank ook nog gratis.

Dat moet wel een unieke en/of epische ervaring worden op 18 spril in Carré. Speel daarom het spel: Ga naar www.facebook.nl/televizier en maak het mee in Carré!

Reageren