Gouden Televizier-Ring Gala

Zappsport wint Televizier-Ster Jeugd 2019

9 oktober 2019 21:57 | televizier-ring | Door Kirsten Keerssemeeckers

© William Rutten
Zappsport is de winnaar van de Televizier-Ster Jeugd. Britt Dekker en Ron Boszhard namen de prijs in ontvangst tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in de AFAS Live.

Zappsport was nog nooit eerder genomineerd voor de Televizier-Ster Jeugd, voorheen bekend als de Gouden Stuiver. Andere genomineerden waren CupcakeCup en Kinderen voor kinderen. De prijs voor het populairste kinderprogramma werd uitgereikt door bioloog en jeugdheld Freek Vonk met zijn varaan Johan. Die zorgden samen nog voor een grappig moment, toen ze presentatrice Britt Dekker even lieten schrikken.

Britt Dekker

In Zappsport laten presentatoren Britt Dekker en Ron Boszhard wekelijks uiteenlopende sporten, reportages en battles zien. Daarbij doen ze zelf ook actief mee. Dit jaar reisden ze ook naar Frankrijk om het WK Vrouwenvoetbal te volgen. Britt Dekker was uitzinnig van vreugde. "Iedereen bedankt, wie je ook bent." Ron Boszhard vervolgde: "In de sport zeggen ze: meedoen is belangrijker dan winnen. Maar dit is wel lekker hoor." Ron Boszhard was in het verleden al meerdere keren genomineerd met Bommetje.

 

 

 

Meer over