Stemmen!

Zo stem je voor de Gouden Televizier-Ring 2019

8 oktober 2019 14:28 | televizier-ring | Door Televizier

© AvroTros, Wessel de Groot, William Rutten
Stemmen op Beste Zangers, Chateau Meiland of Expeditie Robinson tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala? Zo doe je dat!

Wie wint die felbegeerde Gouden Televizier-Ring 2019? Dat is de vraag tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2019 op 9 oktober in Afas Live. Alleen tijdens de live-uitzending op NPO 1 kan er gestemd worden op de drie genomineerden, Beste Zangers, Chateau Meiland en Expeditie Robinson. Stemmen kan per telefoon of online en hier lees je hoe dat in zijn werk gaat:

Telefoon

Per telefoon kan je bellen of smsen.

  • Voor Ring-genomineerde ‘Beste Zangers’ Bel 0909-8851 of SMS ‘Ring 1’ naar 9090
  • Voor Ring-genomineerde ‘Chateau Meiland’ Bel 0909-8852 of SMS ‘Ring 2’ naar 9090
  • Voor Ring-genomineerde ‘Expeditie Robinson’ Bel 0909-8853 of SMS ‘Ring 3’ naar 9090

Online

Online kan je ook stemmen. Ga daarvoor naar avrotros.nl/live en breng je stem uit.

Stemmen

Om het stemmen zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, telt er maar één stem per uniek telefoonnummer en IP-adres mee in het eindresultaat. Het is wel mogelijk om vaker te stemmen, maar deze nieuwe stem overschrijft automatisch de eerder uitgebrachte stem. 

Kosten

Goed om te weten is ook dat het stemmen per telefoon niet gratis is. De kosten voor bellen zijn 35 cent per gesprek. Dit is een eenmalige dienst. Voor sms betaal je ook 35 cent, maar dan voor het ontvangen bericht dat je krijgt nadat je zelf een bericht hebt gestuurd naar een van de sms-nummers. Als je meerdere keren een sms-bericht verstuurt, betaal je per keer 35 cent. Maar let op, er telt dus maar één stem mee in het eindresultaat.

Aan het stemmen via avrotros.nl/live zijn geen kosten verbonden. 

Regels

Stemmen is voor iedereen vanaf 16 jaar. Met het stemmen zijn geen prijzen te winnen. Door te stemmen help je alleen je favoriete genomineerde aan meer stemmen.

 

Meer over