Fantastisch!

Zondag met Lubach winnaar Gouden Televizier-Ring 2017

Zondag met Lubach is er donderdagavond in een bomvol AFAS Live vandoor gegaan met de Gouden Televizier-Ring 2017. De Nederlandse televisieprijs werd uitgereikt door niemand minder dan Robert ten Brink.

Zondag met Lubach is de winnaar van de Gouden Televizier-Ring 2017. Dat is niet zonder reden, als één programma van zich liet horen het afgelopen seizoen dat was het Zondag met Lubach wel. De satirische nieuwsshow fabriceert aan de lopende band viral video’s door precaire en ingewikkelde onderwerpen op luchtige en grappige wijze voor het voetlicht brengen. Daarnaast weet het programma perfect de verbinding te vinden tussen lineair en uitgesteld tv-kijken. Deze vernieuwende manier van tv-maken levert Zondag met Lubach de Gouden Televizier-Ring 2017 op.

Zondag met Lubach

Arjen Lubach sprak in zijn dankwoordje vol lof over zijn team. "De mensen achter me zijn hart en ziel van het programma, ik hou van ze en ik beloof dat we zondag een nieuw programma uitzenden", aldus de winnaar van de Gouden Televizier-Ring 2017.

Nominaties

Zondag met Lubach nam het in de strijd om de Gouden Televizier-Ring 2017 niet op tegen de minste programma’s. Beste Zangers scoorde torenhoge kijkcijfers en op Spotify en YouTube werden optredens vaak afgespeeld. Daarnaast had Expeditie Robinson met underdog Bertie goud in handen.

Gouden Televizier-Ring

Zondag met Lubach neemt het stokje als Gouden Televizier-Ring-winnaar over van Floortje naar het einde van de wereld. Eerder wonnen onder meer Wie is de Mol?, Fabeltjeskrant en Zeg ‘ns AAA de prestigieuze televisieprijs.

Bekijk hier een overzicht van alle winnaars.

Meer over:

Reageren