2de seizoen Nieuwe buren in 1 keer te zien op Videoland

21 oktober 2016 10:08 | tv-serie | Door Televizier

© Videoland

Er kan gebingewatched worden bij Videoland. De on-demand dienst zet het tweede seizoen van de thrillerserie Nieuwe buren op 25 november in zijn geheel online.

In het tweede seizoen van Nieuwe Buren, dat niet meer gebaseerd is op een boek van Saskia Noort, zijn Karina Smulders en Fedja van Huêt de nieuwe bewoners in de Almeerse Zonnewijk. Het verhaal gaat als volgt: Nadat Eva (Bracha van Doesburgh) ontwaakt uit haar coma, keert ze met geheugenverlies terug naar huis. Peter (Daan Schuurmans) is voor onbepaalde tijd opgenomen in een Tbs-kliniek en ook Steef (Thijs Römer) keert voorlopig niet terug naar huis. Hij zit in de gevangenis, maar is niet van plan om zijn straf rustig uit te zitten.

Geheim

De nietsvermoedende Eva ontmoet ondertussen haar nieuwe buren Steffi (Karina Smulders) en Lex (Fedja van Huêt), en hun kinderen; de 11-jarige Max en baby Roos. Als Eva erachter komt dat haar nieuwe buren een geheim met zich meedragen, maakt ze daar gebruik van en smeedt ze een plan om haar langgekoesterde kinderwens in vervulling te laten gaan.

Leopold Witte is nieuw in Nieuwe buren 2, hij speelt Carl, de nieuwe liefde van Lilly (Anneke Blok). Andere rollen zijn er voor Hannah van Lunteren, Tibor Lukács en Ali Cifteci.

Wachten kan ook, Nieuwe buren 2 wordt in het voorjaar van 2017 op RTL 4 uitgezonden.

Meer over