2de seizoen Vechtershart op 19 maart 2017

28 november 2016 11:56 | tv-serie | Door Televizier

© Nicolas Ocheda en Geert de Lange/BNN

Dat er een tweede seizoen van Vechtershart zou komen, was al bekend. Maar je kunt nu ook een datum aankruisen in je agenda. Op 19 maart 2017 staat Waldemar Torenstra weer in de ring.

Maar Waldemar Torenstra, of liever gezegd bokser Nick Roest, pakt het wel anders aan dan in seizoen 1 van Vechtershart. hij richt zich nu op MMA (Mixed Martial Arts). Dat is een combinatie van kickboksen en worstelen. Om zich daar volledig op te kunnen richten, legt hij de zakelijke leiding van sportschool Roest bij zijn jongere broer David (Benja Bruijning) neer, die net uit de rehab komt, waar hij is behandeld voor zijn drugsverslaving.

Trouwen

Nicks ex Selma (Imanuelle Grives) komt na een dramatische breuk met Jerry (Werner Kolf) op eigen benen te staan en laat zich overhalen om terug te komen bij sportschool Roest. Aangezien Nick net op het punt staat te gaan trouwen met Kirsten (Kimberley Klaver), die zwanger is van hem, zorgt dit voor de nodige onrust. Nick wil het nou net een keer goed doen…

Naar het eerste seizoen van Vechtershart keken gemiddeld 425.000 kijkers en dat is niet slecht voor een NPO 3-serie. Ook de kritieken waren prima in orde.

Het tweede seizoen van Vechtershart start op zondag 19 maart om 20.30 uur.

Meer over