3de seizoen Broadchurch vanaf 14 mei bij RTL 4

1 mei 2017 15:49 | tv-serie | Door Televizier

Een van de spannendste Britse politieseries keert eindelijk terug op de Nederlandse televisie. Politiemensen Alec Hardy en Ellie Miller krijgen een nieuw gruwelijk misdrijf voor hun kiezen.

Nadat de moord op de 11-jarige Danny Latimer eindelijk was opgelost, leek de rust wedergekeerd in het Britse kustplaatsje Broadchurch. Maar die rust is van korte duur. In de acht nieuwe afleveringen onderzoeken de getormenteerde Alec Hardy (David Tennant) en de praktische Ellie Miller (Olivia Colman) de ernstige verkrachting van alleenstaande Trish Winterman.

Alec draait overuren

De net gescheiden Trish wordt na een feestje van een vriendin verkracht. Ellie en Alec storten zich volledig op de gruwelijke zaak maar weten niet waar te beginnen. Doordat Trish compleet in shock is, kan ze geen informatie over de dader geven. Rechercheur Alec draait hierdoor overuren, wat de relatie met zijn dochter op het spel zet. Ook collega Ellie heeft het zwaar. Het werk slokt haar op, terwijl ze ook voor haar zoon Tom (Adam Wilson) en haar hulpbehoevende vader zorgt. Ze vindt het ook moeilijk om te gaan met haar ex, die vrijgesproken is voor de moord op Danny Latimer.

Bij Videoland en op RTL 4

Het derde en tevens laatste seizoen van Broadchurch is vanaf 5 mei volledig te zien bij Videoland en vanaf zondag 14 mei wekelijks om 21.30 uur bij RTL 4.

Meer over