5 nieuwe Amerikaanse tv-series om nu al naar uit te kijken

De barrière tussen films en tv-series wordt steeds kleiner, zeker nu de Amerikaanse zenders vele miljoenen uitgeven aan tv-producties. Ook dit seizoen zijn er veel series om naar uit te kijken, Televizier zet er een aantal voor je op een rijtje.

1. Gotham

Gotham is een nieuwe serie die zich afspeelt in de jaren voor de komst van de bekende superheld Batman. In de reeks volgen we de jonge rechercheur James Gorden, gespeeld door Ben McKenzie, hij moet Gotham City redden van een bende schurken die de stad terroriseert. De slechteriken worden aangestuurd door Fish Mooney, gespeeld door Jada Pinkett Smith. De serie is een echte aanrader voor Batman-liefhebbers.

Bekijk de trailer van Gotham.

2. The Flash

The Flash is wederom een tv-serie die is gerelateerd aan een superheld. Deze reeks gaat over Flash, een supersnelle superheld, die vanzelfsprekend de misdaad bestrijdt met zijn unieke kracht. De serie is een spin-off van de populaire serie Arrow, het is dan ook een aanrader voor iedereen die Arrow het heerlijke serie vindt.

3. Forever

Forever is een serie over dr. Henry Morgan, een 200 jaar oude man die werkt in een mortuarium. Iedereen denkt dat hij alleen in het lijkenhuis komt om misdaden op te lossen, maar in werkelijkheid is hij op zoek naar de reden achter zijn onsterfelijkheid. Dit brengt hem regelmatig in spannende situaties. Forever is dan ook een tv-serie voor de échte spanningszoeker.

Bekijk de trailer van Forever.

4. Wayward Pines

Wayward Pines is een serie over een geheim agent die vertrekt naar het stadje Wayward Pines in de Amerikaanse staat Idaho. Hij is hier om twee vermiste FBI-agenten op te sporen, maar de man komt er al snel achter dat ook hij het stad misschien nooit meer kan verlaten. Wayward Pines is vooral interessant voor liefhebbers van dramaseries.

5. Constantine

Constantine gaat niet over de Romeinse Keizer, maar over een man die vecht met zijn lot. John Constantine, gespeeld door Matt Ryan, wordt achtervolgt door de slechte dingen die hij in het verleden heeft gedaan. Dit komt erg slecht uit, aangezien hij plotseling de mensheid moet redden van een bovennatuurlijke kracht. De kijker die niet vies is van een beetje fantasie wordt gelukkig van deze serie.

Van de film Minority Report wordt overigens ook een serie gemaakt.

Meer over:

Reageren