A’dam - E. V. A. krijgt derde seizoen

18 September 2014 14:51 | tv-serie | Door Televizier

De tweede reeks van A’dam - E. V. A. (Amsterdam en vele anderen) is nog niet eens uitgezonden, maar de makers hebben al een derde seizoen aangekondigd. 

Robert Alberdingk Thijm, scenarist van A’dam - E. V. A. werkt momenteel aan het scenario van het derde seizoen van de serie, dat maakte de VARA, VPRO en NTR donderdag bekend. De opnames vinden waarschijnlijk plaats in het voorjaar van 2015.

A’dam - E. V. A

De voltallige cast van de eerste twee seizoenen keert waarschijnlijk terug in de derde reeks. Dit betekent dat Teun Luijkx en Eva van de Wijdeven wederom in de huid kruipen van Adam en Eva. Ook Rick Paul van Mulligen (Harm-Jan), Urmie Plein (Dolores) en Sanne den Hartogh (Timo) zijn vermoedelijk weer te zien.

Televisie

Het tweede seizoen van A’dam - E.V.A gaat eind september in première tijdens het Nederlands Film Festival, vanaf 9 november verschijnt de serie op de buis. De tweede reeks zou in eerste instantie veel eerder worden uitgezonden, maar vanwege logistieke problemen zit er een gat van drie jaar tussen de eerste twee seizoenen.

A’dam - E.V.A maakt tijdens het Nederlands Film Festival kans op een Gouden Kalf. Ook de Avrotros-serie Ramses is geliefd bij de critici.

Meer over