Acteurs nieuwe 24 bekend

28 januari 2016 11:56 | tv-serie | Door Televizier

© FOX

De cast van de serie 24 is helemaal nieuw, dus geen Kiefer Sutherland meer. In het nieuwe seizoen 24: Legacy vertolken acteurs Corey Hawkins en Miranda Otto de twee hoofdrollen. 

De kersverse hoofdrolspelers kruipen in de huid van Eric Carter en Rebecca Ingram. Hawkins, die bekend is van de serie The Walking Dead, neemt de hoofdrol over van Kiefer Sutherland. Hij speelde negen seizoenen lang CTU-agent Jack Bauer en verdween spoorloos in het laatste seizoen. Verder verandert er niet zoveel. Net als Jack Bauer moet ook CTU-agent Eric Carter grootschalige terroristische aanvallen tegenhouden.  

Twijfels

Miranda Otto is vooral bekend van de serie Homeland en The Lord of The Rings. In Homeland speelde Miranda een verrader, dus het zou nog best nog weleens raar kunnen zijn om haar in deze rol te zien. Rebecca Ingram is voormalig baas van de Counter Terrorism Unit. Ze is getrouwd met een senator en heeft twijfels over dat eerdere leven bij de CTU.

Vernieuwing

In de nieuwe serie 24: Legacy is de opzet hetzelfde als voorheen. De gebeurtenissen zijn in real-time te volgen en het tempo ligt hoog. Het zijn 24 afleveringen die 24 uur beslaan waarin veel gebeurt. Alleen zal het dit keer meer draaien om de twee nieuwelingen en dus niet meer om één persoon. 

 

Meer over